green-believer.gr

Αρχική
Σαν τους ευνούχους που ξέρουν από σεξ αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ
  • 03 Μαρ 2021
  • Δημήτρης Στρατής
  • Ποδόσφαιρο

Ζηλεύουμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Κάνουν το ...εφέ τους προβάροντας την πιο βαριά φανέλα της χώρας, τα λεφτά μπαίνουν στον λογαριασμό, δεν υπάρχει η παραμικρή πίεση για τίτλους ή διακρίσεις!

Θεωρούν ότι έχουν κάνει το καθήκον τους προς τον οργανισμό με 2-3 βαρβάτες νίκες τη χρονιά κι άμα εμφανιστεί κανείς να τους ζορίσει λίγο παραπάνω, εύκολα ανοίγουν οι ...κύκλοι και τα...τετράγωνα με το σκρινάρισμα ενίοτε και του Τύπου που αν έχεις μάθεις να διαβάζεις πίσω από τις γραμμές καταλαβαίνεις αμέσως ποιον έχει στα ώπα-ώπα και ποιον ...έτοιμο!

Έχει καμία σχέση η αντιμετώπιση του Λάζλο Μπόλονι (προσέξτε, όταν η ομάδα κέρδιζε) με αυτή του Γιώργου Δώνη;

Πάντα καλυπτόμενοι πίσω από πισινομπροστινούς, προπονητές, ΕΟ, οι ποδοσφαιριστές κάνουν το κομμάτι τους κι από δω πάν΄ κι οι άλλοι.

Ποιος να τους θυμήσει σε τι σύλλογο αγωνίζονται;

Ο υπέργηρος παράγων που μας πληροφορεί ότι δεν υπήρξε ποτέ Παράγκα, ο Δημήτρης Σαραβάκος που ανάθεμα κι αν έχουμε καταλάβει τι διάολο κάνει στο Κορωπί, ή κανείς από το γραφείο Τύπου που μπερδεύει την ημερομηνία του τελικού στο Γουέμπλεϊ;

Καλά στον ιδιοκτήτη δεν αναφερόμαστε, ο άνθρωπος αποστολή εκτελεί για ιδιοτελείς σκοπούς μπας και το κράτος του φτιάξει γήπεδο τζάμπα ως αντάλλαγμα για την στήριξη που παρείχε στο κόμμα προεκλογικά. Γιατί να μην το κάνει, άλλωστε;

Το μεγαλοαστικό προφίλ του μέσου κυριλάτου Παναθηναϊκού δεν του επιτρέπει να μανουριάζει για την αγαπημένη του ομάδα, βρίσκει και τα κάνει λοιπόν ο mister SKAI!

Εδώ που τα λέμε δεν έχει κανένα σκοπό να αποσυρθεί από τα πράσινα κοινά αν δεν βγάλει μέρος της χασούρας που είχε αυτά τα χρόνια βάζοντας χρήμα στην ομάδα.

Γυρνάμε στους ποδοσφαιριστές: Χωρίς διοίκηση, κανόνες, αρχές, πειθαρχία, πίεση, στοχοπροσήλωση, λογικό κάθε Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης να αφήσει την προσωπική του εμπάθεια για τον προπονητή να υπερτερήσει του ομαδικού στόχου.

Παίκτες που στην καριέρα τους δεν έχουν κατακτήσει σχεδόν το παραμικρό εμφανίζονται στον μικρόκοσμό μας ως ...Λουδοβίκοι κι αδιαμφισβήτητοι, αν ο Μπόλονι που ζήτησε να αλλάξουν νοοτροπία (όπως έγινε με τον Λούκας στην Τούμπα) δεν είναι...εχθρός, τότε ποιος είναι;

Σύσσωμα τα Μέσα κάνουν εδώ και λίγα λεπτά μανιασμένη επίθεση στον Ρουμάνο, μαζί με τους προπονητές των social που έχουν μηδενίσει καμιά 20αριά προπονητές μόνο τα τελευταία χρόνια.

Αν η πρωτοφανής αρνητική συναίνεση που εμφανίζεται από Μέσα, ποδοσφαιριστές τις τελευταίες εβδομάδες προς το πρόσωπο του Μπόλονι (ο οποίος προφανώς θα απομακρυνθεί για να αναλάβει ο ...Συλαϊδόπουλος, μέχρι να παυτεί κι αυτός για κάποιον άλλο) είχε λιγότερη δημοσιότητα, το πράγμα ίσως μπορεί να αντιμετωπιζόταν.

Η διοίκηση (η ποια;) δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, μην αναλαμβάνοντας την παραμικρή ευθύνη για τα κακομαθημένα που έχει δημιουργήσει στα αποδυτήρια τα οποία θεώρησαν σκόπιμο να βγάλουν στην επιφάνεια ότι ζήτησαν ραντεβού από τον Αλαφούζο για να παραπονεθούν για την μεθοδολογία του προπονητή. Από εκείνη τη μέρα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση...

Οι παίκτες δεν επιχειρούν να αποτάξουν από πάνω τους τις κατηγορίες περί λιγόψυχων αλλά να τελειώσουν τον κόουτς που μετρά δεκαετίες στα γήπεδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι χωμένος μέχρι το λαιμό στα περιττώματα, ο κόσμος σκάει μ' όσα βλέπει κι οι παίκτες αντί να βγάλουν εγωϊσμό δίνουν όλο τους το είναι στη δολοφονία του χαρακτήρα ενός ανθρώπου με πολύχρονη πορεία στο σπορ, αφού προηγουμένως έχουν διασπείρει μέσω των Μέσων ότι αυτός και μόνο είναι ο ποταπός ...εχθρός, που οδηγεί την αφεντιά τους στο ...μαράζωμα. Ωραία λογική. Μάλλον καμία λογική ΜΟΝΑΧΑ σκοπιμότητα.

Ρίχνουμε το ...τυράκι για τον άσχετο Ρουμάνο που είναι...προπολεμικός, μιλάει άσχημα, δεν δουλεύει τα επιθετικά συστήματα, τα Μέσα προωθούν το αφήγημα κι αρχίζει το πριόνισμα, αφού σε όλο αυτό πρέπει να συνδράμει κι ο κόσμος που τσιμπάει πανεύκολα, όντας σχεδόν 30 χρόνια στη σφαλιάρα.

Για να βγουν οι παίκτες ...λάδι, πάση θυσία χρειάζεται η βοήθεια του κοινού. Πρέπει να διαμορφωθεί τέτοια αρνητική εικόνα για τον προπονητή ώστε ο κόσμος να συναινέσει για την ακαταλλήλότητά του, ως ο μόνος φορέας παναθηναϊκού τακτ που έχει απομείνει που όμως δεν είναι μέσα στο Κορωπί για να ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Σαν τους ευνούχους ένα πράγμα: ξέρουν τα πάντα γύρω από το σεξ αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ.